ZONHeroes


Zuudwaarts! Fiets jij ook mee?

Op zaterdag 7 september organiseren de ZONHeroes samen met de Ronald McDonald Huizen Limburg een bijzondere fietstocht; Zuudwaarts! Vanuit de thuisbasis van de ZONHeroes,  FloraZON Venlo, wordt over een route van 240 kilometer gefietst naar het Ronald McDonald Huis Maastricht. Hier haken de bewoners, zowel ouders als kinderen, samen aan voor de laatste 10 kilometer naar Ronald McDonald Kindervalei Valkenburg.

De ZONHeroes hebben nog enkele plekken vrij. Wil je ook mee fietsen? Neem dan contact op met Funs Ebus (funs.ebus@ebus.nl).


Al enkele jaren organiseren de ZONHeroes diverse activiteiten om geld in te zamelen voor het goede doel. De groep ZONHeroes bestaat uit medewerkers, klanten, leveranciers en overige relaties van FloraZON.

FloraZON ondersteund i.s.m. de ZONHeroes diverse maatschappelijke doelen:

Ronald Mc Donald Huizen te Limburg
Al enkele jaren lukt het de ZONHeroes om minimaal € 21.900,- in te zamelen, de jaarkosten van een kamer in het Ronald Mc Donald Huis, daarom is er in 2018 een kamer in het Ronald Mc Donald Huis Maastricht naar de ZONHeroes vernoemd.

WinterZON festival
FloraZON is de locatie van het WinterZON festival. Het WinterZon Festival is een (muziek)evenement speciaal bedoeld voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Het volgende festival is op zondag 8 maart 2020.

Ma Run
Stichting Maria Auxiliatrix Run (M.A.-Run) organiseert jaarlijks de zijspanrit van Noord Limburg en een onvergetelijk feestweekend voor mensen met een beperking. FloraZON is de pauzeloactie, waar de deelnemers van een lunch en entertainment genieten.

Walk for the Roses
Walk 4 the Roses heeft, net als Ride for the Roses, als doel om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding middels een sportief event. Samen met leveranciers sponsort Ebus Planten een potroos voor alle deelnemers.

Memorial Day
Voor memorail day sponsoren FleuraMetz en Gebr Dings bloemen voor op de graven van het Amerikaanse kerkhof in Margraten. 
ZONheroes