ZONHeroes


Beste sponsor,

 

Enorm bedankt voor jullie bijdrage aan de ZONheroes!

 

Zelfs in dit bijzonder jaar hebben jullie ons gesteund, en dat waarderen wij zeer! Alle evenementen vanuit het Ronald Mc Donaldhuis zijn dit jaar afgezegd. Toch wilden wij ons juist nu inzetten voor dit bijzondere doel.

 

Zaterdag 5 september zijn wij vanuit FloraZON naar het Ronanald Mc Donaldhuis in Maastricht gefietst, en hebben hier de cheque overhandigd. Daarna direct door naar Kindervalei in Valkenburg voor een lunch, en snel weer terug op de pedalen om terug naar Venlo te koersen.

 

Meer dan 200 kilometer in totaal in echt Hollands weer, veel regen dus! Met maar liefst 7 lekke banden zat het op technisch vlak ook niet echt mee. De route was zeker mooi, de tocht zeer zwaar. Maar wetende dat we hiermee heel veel mensen hebben kunnen helpen, was het zeker prachtig om te doen!

 

Mede dankzij jouw gulle gift hebben wij een bedrag kunnen doneren van €27.500,00.

Dat is zelfs 10% meer dan vorig jaar. Hier zijn we enorm trots op!

                                                              

Dit bedrag komt volledig ten goede van de Ronald McDonald Huizen in Limburg. Dit is het Ronald McDonald Huis in Maastricht en het Ronald McDonald vakantiehuis Kindervalei in Valkenburg aan de Geul.

 

Met heel veel passie en betrokkenheid zetten vrijwilligers in deze huizen zich dagelijks in om ouders en broertjes en zusjes zich zo veel mogelijk op hun gemak te laten voelen. Bij de ZONheroes fietsen papa’s en een mama mee die te gast zijn geweest in het Ronald McDonald Huis, en als geen ander weten hoe belangrijk deze huizen zijn; samen zijn wanneer dit het hardst nodig is: als je kind ziek is.

 

Namens alle fietsers en vrijwilligers van de ZONHeroes, het Ronald McDonalds Kinderfonds en alle ouders en kinderen die hiervan

gebruik moeten maken:  BEDANKT!

 

Met hartelijke groeten,

Team ZONHeroes

Activiteiten ZONheroes

Al enkele jaren organiseren de ZONHeroes diverse activiteiten om geld in te zamelen voor het goede doel. De groep ZONHeroes bestaat uit medewerkers, klanten, leveranciers en overige relaties van FloraZON.

FloraZON ondersteund i.s.m. de ZONHeroes diverse maatschappelijke doelen:

Ronald Mc Donald Huizen te Limburg
Al enkele jaren lukt het de ZONHeroes om minimaal € 21.900,- in te zamelen, de jaarkosten van een kamer in het Ronald Mc Donald Huis, daarom is er in 2018 een kamer in het Ronald Mc Donald Huis Maastricht naar de ZONHeroes vernoemd.

WinterZON festival
FloraZON is de locatie van het WinterZON festival. Het WinterZon Festival is een (muziek)evenement speciaal bedoeld voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Het volgende festival is op zondag 8 maart 2020.

Ma Run
Stichting Maria Auxiliatrix Run (M.A.-Run) organiseert jaarlijks de zijspanrit van Noord Limburg en een onvergetelijk feestweekend voor mensen met een beperking. FloraZON is de pauzeloactie, waar de deelnemers van een lunch en entertainment genieten.

Walk for the Roses
Walk 4 the Roses heeft, net als Ride for the Roses, als doel om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding middels een sportief event. Samen met leveranciers sponsort Ebus Planten een potroos voor alle deelnemers.

Memorial Day
Voor memorail day sponsoren FleuraMetz en Gebr Dings bloemen voor op de graven van het Amerikaanse kerkhof in Margraten. 
ZONheroes