ZONHeroes


Nieuwe fietstocht Zuudwaarts brengt enorm bedrag op voor het goede doel

De ZONheroes organiseerden zaterdag 7 september de nieuwe fietstocht Zuudwaarts. Het doel van deze

tocht was geld in zamelen voor de Ronald Mc Donald Huizen in Limburg.

De ZONheroes, bestaande uit collega’s en relaties van FloraZON in Venlo, legde deze dag 250 kilometer op de fiets af.

De ZONheroes fietsten vanuit Venlo in 240 kilometer naar Maastricht en haalden hier in het Ronald McDonald Huis gezinnen op om vervolgens samen de laatste 10 kilometer naar de Kindervallei in Valkenburg te fietsen.

Samen met klanten en leveranciers organiseerde FloraZON diverse acties, en wist hiermee € 25.000,- in te zamelen. Ook de gezinnen van het Ronald Mc Donaldhuis zamelden een prachtig bedrag in, waarmee het totaal van deze dag op € 29.787,87 kwam.

Een indrukwekkend bedrag dat volledig te goede komt aan de Ronald Mc Donald Huizen in Limburg.

Activiteiten ZONheroes

Al enkele jaren organiseren de ZONHeroes diverse activiteiten om geld in te zamelen voor het goede doel. De groep ZONHeroes bestaat uit medewerkers, klanten, leveranciers en overige relaties van FloraZON.

FloraZON ondersteund i.s.m. de ZONHeroes diverse maatschappelijke doelen:

Ronald Mc Donald Huizen te Limburg
Al enkele jaren lukt het de ZONHeroes om minimaal € 21.900,- in te zamelen, de jaarkosten van een kamer in het Ronald Mc Donald Huis, daarom is er in 2018 een kamer in het Ronald Mc Donald Huis Maastricht naar de ZONHeroes vernoemd.

WinterZON festival
FloraZON is de locatie van het WinterZON festival. Het WinterZon Festival is een (muziek)evenement speciaal bedoeld voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Het volgende festival is op zondag 8 maart 2020.

Ma Run
Stichting Maria Auxiliatrix Run (M.A.-Run) organiseert jaarlijks de zijspanrit van Noord Limburg en een onvergetelijk feestweekend voor mensen met een beperking. FloraZON is de pauzeloactie, waar de deelnemers van een lunch en entertainment genieten.

Walk for the Roses
Walk 4 the Roses heeft, net als Ride for the Roses, als doel om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding middels een sportief event. Samen met leveranciers sponsort Ebus Planten een potroos voor alle deelnemers.

Memorial Day
Voor memorail day sponsoren FleuraMetz en Gebr Dings bloemen voor op de graven van het Amerikaanse kerkhof in Margraten. 
ZONheroes