FloraZON

Een verrassend compleet assortiment bloemen en planten, verpakkingen, sfeer-, trend- en aanverwante artikelen onder 1 dak in onze Cash & Carry van maar liefst 29.000 m2. En dan hebben we ook nog een tuinplantenafdeling van 30.000 m2. De vijf ondernemers in FloraZON bieden u gezamenlijk een compleet pakket. FloraZON is dan ook de partner voor u als bloemist. FloraZON is 7 dagen per week geopend, doordeweeks zelfs van 05.30 - 20.00 uur. Zo kunt u FloraZON bezoeken op de momenten dat het u past! De ondernemers van FloraZON zorgen ervoor dat zij weekrond een vers assortiment aanbieden, dat u kunt afnemen in kleine hoeveelheden.

Inkoopgemak

Bij FloraZON vindt u dus alles onder één dak, 7 dagen per week! FloraZON biedt u volop inkoopgemak. Verladen kunt u in onze overdekte parkeerhal, en we hebben ook enkele speciale klanten laaddocks. Voor een hapje en drankje kunt u gebruik maken van onze koffiecorner.

Regelmatig organiseert FloraZON shows en evenementen. Gericht op inspiratie, netwerken en/of trends.
Data vindt in u in onze agenda bij events.

Een unieke locatie

Cash & Carry FloraZON is gevestigd op Flora Trade Parc Venlo, een unieke locatie! Gelegen in Venlo, nabij de Duitse grens. Flora Trade Parc Venlo ligt direct aan een knooppunt van snelwegen en hierdoor is Cash & Carry FloraZON vanuit Nederland, Duitsland en België uitstekend bereikbaar. Samen met haar buren maakt Cash & Carry FloraZON Flora Trade Parc Venlo tot een complete inkoopplek voor bloemisten en tuincentra.

Binnenkijken bij FloraZON!

Klik hier om een virtuele tour door FloraZON te maken. U kunt op deze wijze bij alle bedrijven van FloraZON een kijkje nemen.