Goede inkoopsfeer op TreeVention 2021


In aangepaste vorm kon TreeVention 2021 afgelopen weekend toch doorgang vinden. Dit jaar geen stands van kwekers en een netwerkborrel. Wel konden bezoekers zich laten inspireren met de nieuwste producten en concepten van Euregionale kwekers in productpresentaties.

Ook hadden bezoekers volop keuze op de lagenbeurs van Garden Plant. Hier konden zij kiezen uit zo’n 1500 verschillende partijen tuinplanten en uit laten leveren op een moment naar keuze. Naast de lagenbeurs waren er ook nog importpleinen, met producten uit Spanje, Italië en Sicilië.

Richard Jeucken, directeur van Garden Plant blikt tevreden terug. ,,Ondanks alle beperkingen kunnen we terugkijken op een zeer succesvolle editie van TreeVention. Inkopers van tuinplanten verwachten een zeer goed seizoen, niet eerder hebben wij zo goed verkocht op een beurs’’.

TreeVention werd georganiseerd op een nieuwe locatie, in de voormalige bloemenveiling in Venlo. Dit voorjaar opent de Daily Trade Fair Venlo in dit pand. Een jaarrond beurs voor inkopers home, gift en garden artikelen. Richard: ,,Deze locatie gaf ons de mogelijkheid de beurs nog ruimer op te zetten, hierdoor konden we ruime afstanden creëren, en de veiligheid voor iedereen waarborgen’’.


Tot volgend jaar! Naar nieuwsoverzicht
Goede inkoopsfeer op TreeVention 2021