Update Coronavirus

Update Coronavirus 14-10-2020

FloraZON wil het magazijn zijn voor haar klanten. En juist in deze tijd willen we deze functie voor u blijven vervullen. Daarbij kunt u rekenen op de service zoals u van ons gewend bent en blijven wij u voorzien van een mooi assortiment bloemen, planten en hardware. Wij blijven dan ook 7 dagen per week voor u geopend en hebben ook vijf inkoopavonden per week. 

De gezondheid van onze medewerkers en klanten staat voorop. Het is vanzelfsprekend dat we aan u en onze collega's vragen de hygiënerichtlijnen van het RIVM en onze extra maatregelen strikt op te volgen:

- Draag een mondkapje

- Het gebruik van een kar is verplicht

- Houd minimaal 1,5 meter afstand!

- Betaal zoveel mogelijk digitaal

- Kom alleen

Alleen als hulp voor u noodzakelijk is kunt u maximaal met twee personen naar binnen. Kinderen hebben tijdens deze periode geen toegang.

Wilt u FloraZON toch met meerdere personen bezoeken, bijvoorbeeld om samen met uw team inspiratie op te doen of de najaarscollectie in te kopen, dan is dit op afspraak mogelijk. Neem hiervoor eerst telefonisch contact met ons op via telefoonnummer: 077-3826747 (Balie Alflora Venlo)

Ons restaurant BéMax is alleen geopend voor afhaalmaaltijden.

Door het nemen van de maatregelen en het volgen van de richtlijnen, hopen wij bij te dragen aan het onder controle krijgen van het virus. Daarbij proberen we onze klanten zo optimaal mogelijk te bedienen en een prettige en veilige plek blijven om in te kopen.

Zorg goed voor elkaar, blijf gezond en hopelijk zien we u snel!

Actuele openingstijden FloraZONNaar nieuwsoverzicht
Update Coronavirus