Geen najaarsshow in 2020 bij FloraZON

FloraZON organiseert dit jaar geen najaarsshow. Het is niet mogelijk om de grote aantallen bezoekers die normaliter op onze events af komen nu te ontvangen. Daarom wordt de najaarsshow in zijn geheel geannuleerd. De extra openingstijden in het laatste weekend van september komen hiermee  te vervallen. FloraZON is deze dagen regulier geopend: zondag 27 september van 08.00 – 12.00 uur en maandag 28 september van 05.30 – 20.00 uur.

Vanaf donderdag 1 oktober  hebben wij onze najaars-, winter en kerstcollectie weer in de schappen. Om u meer ruimte te geven voor deze inkopen zijn wij zaterdag 3 oktober (Duitse feestdag) extra geopend van 06.00 -16. 00 uur en zondag 4 oktober van 08.00 – 16.00 uur.

Alle bedrijven binnen FloraZON blijven de bestaande voorzorgsmaatregelen betreft COVID-19 strikt volgen. Kom indien mogelijk alleen, en maximaal met twee personen. Het gebruik van een wagen is verplicht en vanzelfsprekend houden we minimaal 1,5 meter afstand. 

Wilt u FloraZON toch met meerdere personen bezoeken, bijvoorbeeld om samen met uw team inspiratie op te doen of de najaarscollectie in te kopen, dan is dit op afspraak mogelijk. Neem hiervoor eerst telefonisch contact met ons op via telefoonnummer: 077-3826747 (Balie Alflora Venlo)

Vanaf oktober is ook onze centrale hal ingericht met de najaars, winter en kerstthema’s en zijn er in de loop van het seizoen diverse productpresentaties zodat u hier volop inspiratie op kunt doen.


Naar nieuwsoverzicht
Geen najaarsshow in 2020 bij FloraZON