Update Coronavirus

FloraZON wil het magazijn zijn voor haar klanten. En juist in deze tijd willen we deze functie voor u blijven vervullen. Daarbij kunt u rekenen op de service zoals u van ons gewend bent en blijven wij u voorzien van een mooi assortiment bloemen, planten en hardware. Wij blijven dan ook 7 dagen per week voor u geopend en hebben ook vijf inkoopavonden per week. 

De gezondheid van onze medewerkers en klanten staat voorop. Het is vanzelfsprekend dat we aan u en onze collega's vragen de hygi├źnerichtlijnen van het RIVM en onze extra maatregelen strikt op te volgen:

- Houd minimaal 1,5 meter afstand!

Vanaf andere klanten en onze medewerkers. Let ook bij het scannen op deze afstand.

 - Kom alleen

Alleen als hulp voor u noodzakelijk is kunt u maximaal met twee personen naar binnen. Kinderen hebben tijdens deze periode geen toegang.

 - Betaal zoveel mogelijk digitaal

Mocht u toch contant willen betalen wissel het geld dan uit zonder handcontact.

 - Het gebruik van een kar is verplicht

 Mochten onze medewerkers (lichte) klachten hebben, dan blijven zij thuis. We vragen onze klanten deze verantwoordelijkheid ook te nemen.  

Door het nemen van de maatregelen en het volgen van de richtlijnen, hopen wij bij te dragen aan het onder controle krijgen van het virus. Daarbij proberen we onze klanten zo optimaal mogelijk te blijven bedienen.

Zorg goed voor elkaar, blijf gezond en hopelijk zien we u snel!

Naar nieuwsoverzicht
Update Coronavirus