Complete tuinplanten vakbeurs TreeVention

Boomkwekers uit de Euregio organiseren gezamenlijk de vakbeurs TreeVention op 20 en 21 januari 2019. Op dit complete evenement presenteren kwekers zich in een stand, en organiseert Garden Plant een orderbeurs met meer dan 1250 verschillende partijen tuinplanten.

TreeVention wordt bezocht door een brede doelgroep. In- en verkopers van tuinplanten en boomkwekerij-artikelen zoals handelaren, groothandelaren, tuincentrumeigenaren, hoveniers, tuinaanleggers, kwekers, bloemisten en overige branchegenoten bezoeken TreeVention. Het aanbod is zowel gericht op de zelfstandige ondernemer als ook op de grotere ketens. Mede door de ligging zal TreeVention een internationaal publiek trekken.

 

De Euregio is het grootste aaneengesloten productiegebied voor boomteelt in de wereld, met als kenmerk het brede en diepe assortiment dat er wordt geproduceerd. Op TreeVention treffen bezoekers dit complete aanbod op één beurs!

Op de maandagavond van TreeVention wordt er themabijeenkomst georganiseerd. Vier sprekers praten bezoekers bij over onderwerpen als zuiveringsplicht, plantenpaspoort, de nieuwe verpakkingswet VerpackG en duurzaam ondernemen. Aanmelden kan via info@treevention.eu

 

Vanzelfsprekend worden bezoekers van TreeVention met de voor de Euregio welbekende gastvrijheid ontvangen. Bezoekers hebben geen kaarten nodig, de entree is gratis. Ook parkeren is gratis en alle bezoekers worden op een hapje en drankje getrakteerd.

 

Openingstijden 

Zondag 20 januari        09.00 – 15.00 uur

Maandag 21 januari    08.00 – 19.00 uur                               

 

Locatie

Flora Trade Parc Venlo

Hollandlaan 23

5928 RX Venlo

 

Meer informatie is ook te lezen op www.treevention.eu

 Naar nieuwsoverzicht
Complete tuinplanten vakbeurs TreeVention