ZONHeroes trappen ruim 25000 euro bij elkaar

Afgelopen weekend is de HomeRide gereden. 500 kilometer fietsen in 24 uur, om op deze manier zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het Ronald Mc Donald Kinderfonds. Vanuit Cash & Carry FloraZON uit Venlo reden de ZONHeroes mee, dit team bestaat uit medewerkers, leveranciers en relaties van FloraZON.

De ZONHeroes hebben diverse acties opgezet om geld in te zamelen. Zo stelden kwekers planten ter beschikking, die bloemisten bij Ebus Planten inkochten, en waarvan de opbrengst volledig werd gedoneerd. Er was een loterij met prachtige prijzen zoals een windmolenbeklimming en een oldtimer voor een weekend. De vrachtwagens van Ebus Planten zijn beplakt met alle logo’s van sponsoren en alle fooien die collega’s van FloraZON ontvingen de afgelopen maanden waren volledig voor het goede doel. Dit alles samen maakte dat de ZONHeroes een cheque van maar liefst € 25.205,07 konden overhandigen aan het Ronald McDonaldfonds.

Voorafgaand aan de HomeRide verraste Thea Coolen en Margo de Kock van Ronald McDonaldhuis de Kindervallei te Valkenburg teamcaptain Luuk Peeten met de benoeming van een van hun kamers naar de ZONHeroes. Ook dit jaar was de HomeRide een enorm succes, met een totale opbrengst van maar liefst € 1.099.165,-


Naar nieuwsoverzicht
ZONHeroes trappen ruim 25000 euro bij elkaar